Apartmani Rijeka

SOBA Orange Kazalište  I 1-2 OSOBE I 15 M² I ul. Matačićeva - 2.kat  

+385 91 332 4099  (WhatsApp - Viber)   I   apartmentsrijeka@gmail.com


Sobe RijekaRijeka SobeSobe u RijeciSobe Rijeka iznajmljivanjeSobe Rijeka centarDnevni najam sobe RijekaJTdCJTIyaXQlMjIlM0ElMjJQcml2YXRuaSUyMHNtamUlQzUlQTF0YWolMjBSaWpla2ElMjIlN0Q=JTdCJTIyaXQlMjIlM0ElMjJTbWplJUM1JUExdGFqJTIwUmlqZWthJTIyJTdEJTdCJTIyaXQlMjIlM0ElMjJSaWpla2ElMjBTbWplJUM1JUExdGFqJTIwJTIyJTdEJTdCJTIyaXQlMjIlM0ElMjJKZWZ0aW4lMjBzbWplJUM1JUExdGFqJTIwUmlqZWthJTIyJTdESoba na dan RijekaSobe apartmani Rijeka

NOVO adaptirana SOBA ORANGE KAZALIŠTE PROSTIRE SE NA 15M2, IDEALAN JE ZA 1-2 OSOBE I SASTOJI SE OD:

 

 

✔ Adresa: Matačićeva 1, na 2 katu

 

✔ Soba (Bračni krevet 160x200cm) + ormar + mali stol sa 2 stolice + Smart TV/Netflix programi

✔ Površina Sobe 15m2 - na 2. katu

✔ Kupaonica (tuš kabina, sušilo za kosu, sapun, ručnici, toaletni papir)

✔ Zabava i elektronika (besplatni Wi-Fi, Smart TV/Netflix programi, klima-uređaj)

✔ Ostalo (grijanje na klima uređaj, posteljina, popluni i završno čišćenje)

 

✔ Parking: javni parking u blizini sobe na otvorenom parkiralištu uz naplatu.

 

✔ Pušenje nije dozvoljeno u sobi

✔ Nije dozvoljen boravak kućnim ljubimcima

✔ Zabave nisu dozvoljene

 

✔ LOKACIJA i PARKING: Soba Orange Kazalište nalazi se u najužem centru grada Rijeke, 200 metara je udaljen od glavne gradske šetnice Korzo, 800 metara od autobusnog kolodvora, 1,4 kilometra od Željezničkog kolodvora, 1,5 kilometara od KBC Rijeka i 1,1 kilometar od Pomorskog fakulteta, na adresi Matačićeva 1, na 2 katu, gdje je sve na dohvat ruke. Soba nudi opuštajuću atmosferu i mir, gdje ćete imati privatnost i udobnost u novouređenim 15m2. Stropovi su vrlo visoki, a Wi-Fi je dostupan u cijeloj sobi i besplatan je.

 

PARKING: Odmah do Soba Kazalište nalazi se ulično parkiralište (0.ZONA) gdje možete parkirati samo 2 sata, jer je vrijeme parkiranja ograničeno: ulica Demetrova, Wanzelova, Zagrebačka, Matačićeva, Demetrova, Riva Boduli, Verdijeva, Senjsko pristanište i košta 7Kn/sat (0.ZONA). Vrijeme naplate: (od ponedjeljka do petka: od 7:00 do 21:00 sat), (subota: od 7:00 do 14:00 sati) i (nedjelja: od 7:00 do 12:00 sati). Nakon tog vremena naplate i praznicima parkiranje u tim ulicama je BESPLATNO. Načini plaćanja: Automat za parkiranje - gotovinsko plaćanje u kunama (prima samo kovanice u vrijednosti od 1, 2 ili 5 kuna) ili slanje sms poruka na odgovarajući broj (SMS broj 708510) ili na kiosku od Tiska ili s Paydo app - ako imate aplikaciju na svom mobitelu i napunjen račun novcem.

 

PARKING: Također odmah do Soba Kazalište je otvoreno parkiralište „Brajdica" košta 4Kn/sat (3.ZONA). Vrijeme naplate: (od ponedjeljka do petka: od 7:00 do 21:00 sat) i (subota: od 7:00 do 14:00 sati). Nakon tog vremena naplate i praznicima parkiranje na Brajdici je BESPLATNO. Cijena cjelodnevne parkirne karte za 3. zonu iznosi 32,00 kn (4,00 kn x 8 sati). Načini plaćanja: Automat za parkiranje - gotovinsko plaćanje u kunama (prima samo kovanice u vrijednosti od 1, 2 ili 5 kuna) ili slanje sms poruka na odgovarajući broj (SMS broj 708513) ili na kiosku od Tiska ili s Paydo app - ako imate aplikaciju na svom mobitelu i napunjen račun novcem u Paydo aplikaciji.

 

✔ CHECK-IN: od 14:00 do 22:00 sat

Dolazak: Vrijeme prijave (check-in) u sobu je od 14:00 do 22:00 sat. Ukoliko nije dogovoreno točno vrijeme dolaska, potrebno je javiti se domaćinu barem jedan dan prije dolaska. Pri dolasku u sobu, dočekat će Vas domaćin, uzeti Vaše podatke s osobne ili putovnice, dati Vam ključeve od sobe, password za Wi-Fi te odgovoriti na sva pitanja. Svaki gost u sobi dobiva srednji i veliki ručnik te brošure o Rijeci i plan grada Rijeke. Ako plaćanje nije izvršeno unaprijed, potrebno je podmiriti iznos po dolasku u sobu.

 

✔ CHECK-OUT: do 11:00 sati

Odlazak: Vrijeme odjave (check-out) iz sobe je do 11:00 sati (ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom). Prilikom odjave iz sobe potrebno je zatvoriti sve prozore, ugasiti svjetla i klima uređaj, zaključati ulazna vrata, a ključeve ubaciti u poštanski sandučić. Prije izlaska provjerite sobu. Ukoliko je nastala šteta u sobi, potrebno je istu prijaviti domaćinu. U slučaju da je nešto zaboravljeno u sobi, potrebno je odmah kontaktirati domaćina. 

 

 

 

✔ IZLETI / ŠTO posjetiti u Rijeci i u okolici Rijeke?

Tijekom svog boravka u Rijeci ne dajemo Vam samo smještaj, stojimo Vam na kompletnom raspolaganju za sve informacije, savjete i sugestije u vezi Vašeg odmor u našem gradu. Mi ćemo Vam predložiti najbolje restorane, konobe i barove, najpopularnija tradicionalna jela u Rijeci i na Kvarneru, mjesta za izlaske, mjesta za posjetiti, stvari koje treba učiniti i dnevne izlete da poduzmete sve prema Vašem proračunu i osobnim preferencijama. Po želji, za sve naše goste koji su već rezervirali smještaj u našim apartmanima Rijeka, možemo Vam također isplanirati i dati prijedloge za Vaš odmor u Rijeci, iz dana u dan. Slobodno nam se obratite o dostupnosti naših apartmana i drugih informacija glede Vašeg boravka u gradu...

 

Zbog svog položaja Rijeka je savršena baza za otkrivati svu različitost koja ju okružuje; u kratkom vremenskom razdoblju moguće je obići međusobno potpuno različita područja – šetati lungomare po ljepotici Opatiji, zimi skijati na Platku ponad Rijeke, isprobavati istarske specijalitete, šetati goranskim šumama, istraživati otoke... Upoznajte naše drage susjede!

 

I naravno ... Dobrodošli u Rijeku i u Hrvatsku! :)

 

 

 

Lokacija - Gdje se nalazimo?

U samom središtu grada Rijeke!

KONTAKTIRAJTE NAS!

 

Apartmani i Sobe Rijeka CENTAR

Privatni Smještaj Rijeka CENTAR

Mob: +385 91 332 4099  I Viber - WhatsApp

E-mail: apartmentsrijeka@gmail.com