Apartmani Rijeka

SOBA Green Kazalište  I 1-3 OSOBE I 18 M² I ul. Matačićeva - 2.kat  


+385 91 332 4099  (WhatsApp - Viber)   I   apartmentsrijeka@gmail.com

Sobe RijekaRijeka Sobe Sobe RijekaRijeka Sobe Sobe RijekaJTdCJTIyaXQlMjIlM0ElMjJTbWplJUM1JUExdGFqJTIwUmlqZWthJTIyJTdE

SOBA GREEN KAZALIŠTE PROSTIRE SE NA 18M2, IDEALAN JE ZA 1-3 OSOBE I SASTOJI SE OD:

 

 

✔ Spavaća soba (tri kreveta za 1 osobu 90x200cm)
✔ Kupaonica (u hodniku preko puta sobe, samo za goste u sobi, wc školjka, tuš kada, umivaonik, sušilo za kosu)
✔ Od tehničke opreme apartman sadrži (Wi-Fi i klima uređaj)
✔ Ostalo (grijanje na klima uređaj, posteljina, popluni, ručnici)

 

✔ LOKACIJA i PARKING: Soba Green Kazalište nalazi se u najužem centru grada Rijeke, 200 metara je udaljen od glavne gradske šetnice Korzo, 800 metara od autobusnog kolodvora, 1,4 kilometra od Željezničkog kolodvora, 1,7 kilometara od KBC Rijeka i 1,0 kilometar od Pomorskog fakulteta, na adresi Matačićeva, na 2 katu, gdje je sve na dohvat ruke. Udobna i komforna soba pruža potpuno opuštajuću atmosferu i mir, s pogledom na prelijepi park, gdje ćete imati privatnost u novouređenih 18m2. Odmah do sobe je otvoreno parkiralište „Delta“ i cijena iznosi 6 Kn/sat - radnim danom od 07:00-21:00 sat, subotom od 07:00-14:00 sati, a subotom (iza 14 sati), nedjeljom i blagdanom je parkiranje na parkiralištu „Delta“ besplatno. Također odmah do sobe je otvoreno parkiralište „Brajdica“, cijena za pet sati i cjelodnevno parkiranje iznosi 20 Kn/24sata.

 

✔ CHECK-IN: od 14:00 do 21:00 sat

Dolazak: Vrijeme prijave (check-in) u sobu je od 14:00 do 21:00 sat. Ukoliko nije dogovoreno točno vrijeme dolaska, potrebno je javiti se domaćinu barem jedan dan prije dolaska. Pri dolasku u apartman, dočekat će Vas domaćin, uzeti Vaše podatke s osobne ili putovnice, dati Vam ključeve od sobe, password za Wi-Fi te odgovoriti na sva pitanja. Svaki gost u sobi dobiva srednji i veliki ručnik te brošure o Rijeci i plan grada Rijeke. Ako plaćanje nije izvršeno unaprijed, potrebno je podmiriti iznos po dolasku u sobu.

 

✔ CHECK-OUT: do 11:00 sati

Odlazak: Vrijeme odjave (check-out) iz sobe je do 11:00 sati (ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom). Prilikom odjave iz sobe potrebno je zatvoriti sve prozore, ugasiti svjetla i klima uređaj, zaključati ulazna vrata, a ključeve ubaciti u poštanski sandučić. Prije izlaska provjerite sobu. Ukoliko je nastala šteta u sobi, potrebno je istu prijaviti domaćinu. U slučaju da je nešto zaboravljeno u sobi, potrebno je odmah kontaktirati domaćina. 

 

 

 

✔ IZLETI / ŠTO posjetiti u Rijeci i u okolici Rijeke?

Tijekom svog boravka u Rijeci ne dajemo Vam samo smještaj, stojimo Vam na kompletnom raspolaganju za sve informacije, savjete i sugestije u vezi Vašeg odmor u našem gradu. Mi ćemo Vam predložiti najbolje restorane, konobe i barove, najpopularnija tradicionalna jela u Rijeci i na Kvarneru, mjesta za izlaske, mjesta za posjetiti, stvari koje treba učiniti i dnevne izlete da poduzmete sve prema Vašem proračunu i osobnim preferencijama. Po želji, za sve naše goste koji su već rezervirali smještaj u našim apartmanima Rijeka, možemo Vam također isplanirati i dati prijedloge za Vaš odmor u Rijeci, iz dana u dan. Slobodno nam se obratite o dostupnosti naših apartmana i drugih informacija glede Vašeg boravka u gradu ... I naravno ... Dobrodošli u Rijeku i u Hrvatsku! :)

 

 

Lokacija - Gdje se nalazimo?

U samom središtu grada Rijeke!

KONTAKTIRAJTE NAS!

 

Apartmani i Sobe Rijeka CENTAR

Privatni Smještaj Rijeka CENTAR

Mob: +385 91 332 4099  I Viber - WhatsApp

E-mail:  apartmentsrijeka@gmail.com